Ota yhteyttä: info(at)aasiankarhutarhat.com. - Löydät meidät myös Facebookista.
Etusivu
Karhuryhmä
Uutiset
 • Arkisto
 • Tapahtumat
  AAF
  Mistä on kysymys
  Tue ja toimi
  Tuotemyynti
  Vinkkejä matkailijoille
  Linkit

  Uutiset - Arkisto - 2012
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
  2010
  2009
  2008
  2007
  2006
  2005
  2004
   

   


  25.12.2012
  Uusi karhu pelastettu Vietnamissa

  Vietnamin pelastuskeskus on saanut uuden asukin. Poliisi takavarikoi uroskarhun nimeltä Bon Bon karhuvälittäjältä KonTumin maakunnasta läheltä Kambodzan rajaa. Bon Bon vietti vuoden poliisin hoivissa, sillä viranomaiset halusivat pitää karhun todisteena välittäjää vastaan. Karhu painoi takavarikoitaessa vain 30 kiloa, mutta AAF:n hoiviin saapuessaan se painoi jo 80 kiloa.

  Bon Bon on terve karhu, mutta se on jännittynyt ja pelokas ihmisten läheisyydessä. Sillä on myös useita stereotyyppisen käyttäytymisen oireita. AAF:n tiimitekee parhaansa, jotta karhu sopeutuu uuteen elämään pelastuskeskuksessa.

  >>> Lue lisää Bon Bonista AAF:n sivuilta


  Kaksi karhunpentua jouluksi kotiin
  Kiinan Chengdun pelastuskeskus sai kaksi uutta tulokasta Yibin maakunnasta. Jouluksi kotiin saapuneet karhunpennut Rudolph ja Holly olivat hyvässä kunnossa pitkän matkan jälkeen. Aiemmin luonnossa eläneet karhut ovat viettäneet viimeiset kaksi vuotta kyläläisten hoivissa. Karhujen kasvaessa kyläläiset ryhtyivät etsimään niille uutta kotia. Karhuilla oli onnea matkassa, sillä kyläläiset päätyivät tekemään yhteistyötä Sichuanin viranomaisten kanssa ja karhut saatiin AAF:n hoivaan.
  >>> Lue lisää AAF:n sivuilta


  Iloisen uutisen myötä Animalian karhuryhmän väki toivottaa kaikille
  rauhallista ja eläinystävällistä joulua.


  rudolph_holly


  14.10.2012
  Vietnamin pelastuskeskusta uhkaa häätö
  Vietnamissa, Tam Daon kansallispuistossa sijaitsevaa AAF:n pelastuskeskusta uhkaa häätö. Tam Daon kansallispuiston johtaja Do Dinh Tien on ilmeisesti kehottanut puolustusministeriötä häätämään AAF:n puistosta. Jos Animals Asia häädetään, kansallispuiston johtaja antaa alueen Truong Giang Tam Dao Joint - yritykselle. Do Dinh Tien:in tytär omistaa yrityksestä osan. Yritys aikoo rakentaa alueelle turistialueen ja hotelleja.

  Vietnamin pelastuskeskuksessa asuu tällä hetkellä 104 karhua. Mikäli pelastuskeskus häädetään, karhuille joudutaan etsimään uusi asuinpaikka, 77 vietnamilaista menettää työpaikkansa ja AAF:lle tulee yli 2 miljoonan dollarin taloudellinen menetys.

  Jotta häätö saadaan estettyä, Animals Asia pyytää karhujen ystäviä allekirjoittamaan vetoomuksen ja lähetäämään sähköpostia pääministeri Nguyen Tan Dungille.
  >>> Katso ohjeet Animals Asian sivuilta.

   

  pelastuskeskuksen haato


  26.8.2012
  Uusi karhu saapui Vietnamin pelastuskeskukseen

  Vietnamin pelastuskeskus sai uuden asukin kun Cat Ba:n saarelta pelastettiin 7-vuotias naaraskarhu 31.7.2012. Cat Ba:ksi (Ranta lady) ristitty karhu oli viimeinen saaren 16 vangitusta karhusta. Paikallinen metsänsuojeluyhdistys oli saanut omistajan luovuttamaan vangitut karhut ja rohkaissut tunnettua liikemiestä luottamaan jatkossa ekoturismiin.

  Cat Ba näyttää olevan hyvässä kunnossa ja pääsee karanteeni-ajan jälkeen nauttimaan elämästä muiden karhujen kanssa.

  >>> Lue lisää AAF:n sivuilta  ‹‹ Paluu edelliselle sivulle
   

  Uutisia

  27.1.2019
  Karhujen kuulumisia

  18.11.2018
  Tilaa joulukortit
  AAF:ltä!

  4.11.2018
  Karhukalenterit
  vuodelle 2019
  myynnissä

  4.11.2018
  Yrttejä karhunsapen
  sijaan

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marraskuuhun 2017
  mennessä lahjoituksia
  on kertynyt yhteensä:


  129 842 euroa

  Haluatko auttaa karhuja?
  Osallistu keräykseen