Ota yhteyttä: info(at)aasiankarhutarhat.com. - Löydät meidät myös Facebookista.
Etusivu
Karhuryhmä
Uutiset
Tapahtumat
 • Arkisto
 • AAF
  Mistä on kysymys
  Tue ja toimi
  Tuotemyynti
  Vinkkejä matkailijoille
  Linkit
  Tapahtumat - Arkisto - 2007
  2012
  2011
  2010

  2009

  2008
  2007
  2006
   
  Karhuryhmän esittely-ja myyntipöytä keräsi väkeä Jyväskylässä 6.10.2007 Jyväskylän karhuinfo onnistui yli odotusten! Karhuryhmän kojulla kävi paljon kiinnostuneita ihmisiä. Karhujen kohtalo herätti vilpitöntä myötätuntoa sekä auttamisen halua vauvasta vaariin. Useat jäivät keskustelemaan pidemmäksikin aikaa. Oli myös ilahduttavaa, että moni infopisteellä käynyt oli kertonut pisteestä eteenpäin ja kojulle tulikin jonkin verran ihmisiä, jotka olivat lähteneet ihan varta vasten karhuinfon takia kävelykadulle.
  Osa ihmisistä halusi osallistua
  ostamalla karhutuotteita.
  Ne joilla ei ollut siihen
  mahdollisuutta olivat iloisia
  siitä, että pysyivät
  osallistumaan ilmaiseksikin allekirjoittamalla vetoomuksen.
  Osa mainitsi aikovansa
  lahjoittaa Animalian tilille
  Karhuryhmän viitteellä.

  Eini ja Elena Nanna-koira karhujen asialla Jyväskylässä
  Monet olivat todella järkyttyneitä kuultuaan tarhauksesta sekä myös siitä etteivät olleet aiemmin edes tienneet asiasta. Paljon myönteistä palautetta tuli siitä, että karhuinfoajat tekevät tärkeää työtä. Sekin tuntui lämmittävältä kaiken muun lisäksi. Kaiken kaikkiaan oli tosi mahtavaa huomata kuinka paljon karhujen asia kosketti ihmisiä! Elena Heikkilä

  Aasian karhujen puolesta Faces- etnofestivaaleilla
  Neljä karhuryhmän aktiivia kokoontui 27-29.7 Bilnäsin Faces- etnofestareille jakamaan informaatiota ja keräämään varoja Kiinan ja Vietnamin sappikarhuille. Suomalaisessa kesäsäässä sade- ja tuuliryöppyjen heitellessä telttakatoksen pressua kerättiin varoja karhuille arpajais- ja myyntituottoina yhteensä 647,05 euron edestä. Keskimääräistä valveutuneemmasta festarikansasta huolimatta kojulla vieraili useita kävijöitä, jotka eivät olleet koskaan kuulleet karhutarhojen arjesta. Vastaanotto oli lähes poikkeuksetta hyvin kiinnostunutta ja vilpittömästi myötätuntoista ja huolestunutta.

  Karhuryhmän Faces-porukka:
  Patrick Diver (vas.), Laura Karttunen, Eini Pesälä ja Sanna Alaruikka

  Vetoomusta allekirjoitettiin ahkerasti

  Vakavasta asiasta huolimatta ihmisten antama tuki ja kannustus karhutyölle sekä kävijäkunnan kauas paistava leppoisa välittämisen ja suvaitsevaisuuden tunnelma piristivät aktiiveja tiedotuksen ja varainkeruun lomassa. Uusia aktiiveja ilmoittautui, monia mielipiteitä ja kokemuksia eläintensuojelutyöstä ja idän kulttuurista vaihdettiin ja kaikkien yllätykseksi tavattiin mies, joka oli vieraillut Chengdun pelastuskeskuksessa noin vuosi sitten. Pitkien päivien aiheuttamasta vienosta väsymyksestä huolimatta joukkomme oli sunnuntaina iloinen suoritetusta työstä ja vaihdetuista kokemuksista. Moni suomalainen on kuitenkin edelleen tietämätön karhujen kohtalosta ja moni karhu odottaa tarhalla vapautumistaan. Oli ilo auttaa ja on ilo jatkaa ponnistelua karhujen
  vapauttamiseksi. Eini Pesälä  Eläinsuojelun kevättapahtuma 28.04.2007, Tampere
  Karhuryhmä oli mukana Tampereen Eläinsuojelun kevättapahtumassa 28.04.2007.
  Omaa toimintaansa olivat esittelemässä myös Animalian Treen osasto, Pro Animals Finland ry (PAFi), Kotikissayhdistys Kokis ry, Rekku rescue ry, Etsintäjoukot ry ja Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry, joka oli tilaisuuden järjestäjä. Ohjelma:
  Klo 12.00 eläinkouluttaja Tommy Wirén
  Klo 13.00 kansanedustaja Pia Viitanen
  Klo 14.00 SEY:n toiminnanjohtaja Helinä Ylisirniö
  Paikalla olivat myös Tampereen alueen eläinsuojeluvalvojat Markku Kukkohovi ja Mia Kumpulainen sekä eläinsuojeluneuvoja Henna Laitinen. Väkeä kävi mukavasti tutustumassa yhdistysten toimintaan ja kuuntelemassa esiintyjiä. Sappikarhuista eräs kävijöistä tiesi kertoa kaverilleen, että "tää on se Mirja Pyykön juttu". Niin se onkin. Mirja Pyykkö esitti karhuvideon viimeisen ohjelmansa päätteeksi yli vuosi sitten. Sitä seuranneen järkyttyneen keskustelun päätteeksi Karhuryhmä perustettiin toukokuussa 2006. Vielä löytyy niitäkin, jotka eivät ole kuulleet sappikarhuista mitään, joten tiedottamisessa on vielä työtä. Ja ihan erityisesti varainkeruussa. AAF:n ja sitä tukevan Karhuryhmän perimmäisenä tarkoituksena ei ole vain käyttää rahoja farmeilta vapautettujen karhujen kuntouttamiseen ja ylläpitämiseen turvakodissa vaan vaikuttaa syyhyyn: saada karhufarmaus loppumaan siirtymällä jo nyt saatavilla olevien vaihtoehtojen käyttämiseen.

  Rankoista puheenaiheista huolimatta tapahtuma oli todella mukava ja innostava. Urakka tuntuu välillä ylivoimaiselta, mutta yhteinen tekeminen ja kävijöiltä saatu myönteinen palaute antaa taas voimaa jatkaa eteenpäin. Kiitos Pesulle tilaisuuden järjestämisestä, esiintyjille ajatuksia herättäneistä puheenvuoroista ja kaikille kävijöille mielenkiintoisista juttutuokioista!  Varainkeruun ideointia 07.05.2007, Tampere
  Tervetuloa mukaan ideoimaan varainkeruuta sappikarhujen hyväksi. Kokoonnumme
  Stockmannille teekupposen ääreen maanantaina 07.05. klo 18.00. Osaatko leipoa, ommella tai askarrella? Jo yhdellä myyjäisiin leivotulla kuivakakulla olet mukana viemällä karhuasiaa tassunmitalla eteenpäin! Paikalla on tiedottaja Sanna, pöydällä tunnistamista auttamassa pieni musta pehmokarhu.


  Match show Oulussa 22.04.2007
  Animalian Oulun osasto järjesti match shown kaikille koirille Limingantullin Prisman parkkipaikalla sunnuntaina 22.04.. Tuotto menei Animalian Karhuryhmän kautta AAF:n työn tukemiseen. Lämmin kiitos Oulun aktiiveille tuesta!


  Mahdollisuuksien tori Lahdessa 22.04.2007
  Karhuryhmä osallistui Mahdollisuuksien torille Lahdessa. Päivä Lahden Matkustajasatamassa sujui loistavasti. Väkeä oli liikenteessä kauniin (mutta kolean) sään houkuttelemana sankoin joukoin lapsista varttuneempaan väkeen. Nimiä vetoomukseen kertyi pitkälti toista arkkia. Myyntiäkin oli ihan mukavasti, mutta sitäkin tärkeämpää, että sana levisi. Yllättävän monet kuulivat sappikarhuista ensimmäistä kertaa, itse asiassa melkein kaikkien kojulle pysähtyneiden kohdalla oli näin. Muutamat olivat nähneet Pyykön ohjelman ja tunsivat asian sitä kautta (se oli ollut kuitenkin ainoa kosketus aiheeseen tätä ennen). Useimpien oli vaikea uskoa, että tällaista todella tapahtuu. Karhut saivat kehy-painotteisessa tapahtumassa hyvän vastaanoton, vaikka asia onkin raskas. Parasta päivässä oli mahdollinen uusi Karhuryhmän aktiivi. Tekemistä kun todellakin riittää! Kaiken kaikkiaan päivä Lahdessa oli todella onnistunut ja siitä jääneellä hyvällä fiiliksellä jaksaa taas pitkälle.
  http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/lahti/ohjelma  Mahdollisuuksien tori 24.03.2007, Kouvola
  Karhuryhmällä oli esittelypöytä Kouvolan Mahdollisuuksien torilla 24.03.2007. Päivän aikana huomattiin, että tieto karhutarhauksesta on levinnyt ihmisten keskuudessa. Paljon työtä on kuitenkin vielä edessä. Päivän tunnelmista voi lukea täältä:
  http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/kouvola


  Karhuryhmän syksyn 2007 ohjelmaa:
  la 15.9. klo 10-16 Kouvolassa lemmikkilauantai VPK-talolla, Karhuryhmällä info-ja myyntipöytä
  to 4.10. klo 12-18 Helsingin rautatieasemalla Elielin aukion puoleisessa aulassa eläinsuojelu- ja eläinoikeusjärjestöt esittelevät toimintaansa (ei myyntiä) Karhuryhmällä infopöytä
  la 6.10 klo 10-18 Jyväskylässä kävelykadulla Karhuryhmän teltta, myyntiä ja infoa
  la 10.11. klo 10-17 Info/myyntipöytä Helsingin Itäkeskuksessa ns. "Vanhan infon aukiolla"
  la 27.10. Karhuryhmän tapaaminen klo 16 Helsingin Kruununhaassa.
  Ilmoittautumiset info@aasiankarhutarhat.com
  la 8.12. klo 9-13 Kouvolan Yhteiskoululla järjestöjen ja yhdistysten joulumarkkinat, info/myyntipöytä su 9.12. klo 10-17 Eettiset joulumarkkinat Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla, info/myyntipöytä.

  ‹‹ Paluu edelliselle sivulle

  Uutisia

  4.11.2020
  Osta karhukalenteri
  vuodelle 2021

  6.11.2017
  Joulumyyjäiset
  Kouvolassa 9.12.2017
  klo 9-13

  27.9.2017
  Animalian karhuryhmän
  kokous la 21.10.2017

  20.9.2017
  Animalian karhuryhmän
  syyskuun tiedote

  15.9.2017
  AAF:n perustajalle
  Jill Robinsonille
  Animal Hero
  Awards -palkinto


  Marraskuuhun 2017
  mennessä lahjoituksia
  on kertynyt yhteensä:


  129 842 euroa

  Haluatko auttaa karhuja?
  Osallistu keräykseen